ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ζει για τα ντέρμπι

Ο Νίκος Παππάς «σεληνιάζεται» κάθε φορά που ο ΠΑΟ αντιμετωπίζει ανταγωνιστικούς αντιπάλους.

Ζει για τα ντέρμπι

Ο Νίκος Παππάς φανερώνει σπάνιο «μέταλλο» κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει δυνατό αντίπαλο. Ο νεαρός γκαρντ «αφήνιασε» με την ΤΣΣΚΑ αλλά η εμφάνισή του δεν ήταν έκπληξη για όσους τον έχουν σταμπάρει στα ντέρμπι.

Ο παίκτης ήταν από τους κορυφαίους τον Οκτώβρη απέναντι στον Ολυμπιακό (19 πόντους με 7/10 σουτ), έκανε ονειρώδη εμφάνιση στην… παραλίγο νίκη μέσα στο Τελ Αβίβ (15 πόντοι και 3 ασίστ κόντρα στη Μακάμπι) ενώ στις 20 Μαρτίου φύλαγε «γούστα» για την Ρεάλ. Ο μικρός σταμάτησε στους 22 πόντους χάνοντας μονάχα μία βολή τις 15 φορές που η μπάλα έφυγε από τα χέρια του με προορισμό το ισπανικό καλάθι! Απόψε άλλο ένα τρομακτικό κίνητρο βρίσκεται μπροστά του…

Δημήτρης Στρατής

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 57.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.