Ποδόσφαιρο

Fan of the match

Όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα έτσι και το Σάββατο ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού βραβεύει τον MVP του αγώνα. Στην αναμέτρηση του Σαββάτου ήταν ο Νίκος Καρέλης ο MVP. Διαβάστε τι είπε η τυχερή φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

Δείτε όσα είπε η τυχερή φίλαθλος του Παναθηναϊκού, Δήμητρα Νούλα: – Πότε και που ήταν η πρώτη φορά που πήγατε στο γήπεδο; «Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, μικρό παιδάκι τότε, στα τοπικά γήπεδα της Ελασσόνας, ενώ 1η φορά με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, στις 14-11-2002, ΠΑΟ – Φενερμπαχτσέ 4-1.»

– Ποιος είναι ο αγαπημένος σας παίκτης του Παναθηναϊκού φέτος; « Να πω δύο; Οι Berg και Zeca!»

– Ποιος ποδοσφαιριστής από όσους έχετε δει να αγωνίζονται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια σας άρεσε περισσότερο; «Και πάλι δε θα πω μόνο έναν… είναι οι Βαζέχα, Λυμπερόπουλος, Φύσσας, Χένρικσεν, Μινχ, Ζιλμπέρτο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.»

– Ποια είναι η πιο έντονη στιγμή που έχετε ζήσει με τον Παναθηναϊκό;

«Δύσκολη ερώτηση… Πολλές οι στιγμές και οι συγκινήσεις. Αναφορικά με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, έζησα έντονα όλη την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας τη σεζόν 2001-2002! Επίσης, ξεχωρίζω το παιχνίδι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 3-2 το 2002/2003 στη Λεωφόρο, γιατί ήταν το πρώτο ντέρμπι “αιωνίων” που βίωσα ζωντανά στο γήπεδο από τη Θύρα 13, με φοβερή ατμόσφαιρα, διακυμάνσεις στο σκορ αφού ο αντίπαλος προηγήθηκε 2 φορές με αυτογκόλ, παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων και  φυσικά νίκη της ομάδας μας! Ήταν απίστευτα τα συναισθήματα!»

– Ποιο είναι το πιο ωραίο γκολ που έχετε δει ποτέ στο γήπεδο;

«Η αλήθεια είναι ότι έχω δει πάρα πολλά ωραία γκολ στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια. Συνήθως μας μένουν, όμως, τα όμορφα εκείνα που καθορίζουν αποτελέσματα ή που έχουν επιτευχθεί σε σημαντικά παιχνίδια. Έτσι λοιπόν, θα ξεχωρίσω το 2ο και 4ο γκολ του Μπεργκ στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ πέρυσι, το γκολ του Καραγκούνη στο Βιγιαρεάλ – ΠΑΟ 1-1 στο Madrigal, του Σισέ στο ΠΑΟ – Ρομα 3-2 στο ΟΑΚΑ, του Βύντρα στο ΠΑΟ – Σεβίλλη 1-0 στη Λεωφόρο και των Μπασινά και Κόλκα στο ΠΑΟ – ΟΣΦΠ 3-2 στη Λεωφόρο.»

– Γιατί γίνατε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας;

«Θεωρώ ότι είναι ένας τρόπος στήριξης της ομάδας της καρδιάς μου…»

Exit mobile version