ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποκάλυψη: Όλη η κατάθεση Κούγια για Μαρινάκη!

Νέα μεγάλη αποκάλυψη που φέρνει στο φως όλη την κατάθεση Κούγια στον ανακριτή διαφθοράς! Μια κατάθεση που προκαλεί πάταγο καθώς αναιρεί πλήρως οποιαδήποτε σχέση του Μαρινάκη με την εγκληματική και εμπλέκει νέα πρόσωπα!

Αποκάλυψη: Όλη η κατάθεση Κούγια για Μαρινάκη!

Tο sdna.gr είχε φέρει προ ημερών στο φως της δημοσιότητας την κατάθεση του Κούγια σε… τίτλους. Η αντίδραση του γνωστού ποινικολόγου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ήταν ότι «απομονώθηκε μόνο ένα σημείο της κατάθεσης και δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτα σε σχέση με όσα είχα υποστηρίξει σε προηγούμενες καταθέσεις». Το SDNA έψαξε και βρήκε ολόκληρη την κατάθεση του Αλέξη Κούγια και τη φέρνει σήμερα στις οθόνες σας προκειμένου να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας για το αν άλλαξε ή όχι γραμμή στην κατάθεσή του.

Ο Κούγιας ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστηρίζει πως ο Μαρινάκης όχι απλά δεν είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά ουδεμία σχέση έχει με αυτή. Παράλληλα μάλιστα, θεωρεί πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης την οποία έστησαν αντίπαλοί του!

Χωρίς άλλα σχόλια, πάμε τώρα να δούμε τα σημαντικότερα σημεία της κατάθεσης του Αλέξη Κούγια στις 31/03/2015 και ώρα 14:36 ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο υποβιβασμός του Ηρακλής και η σωτηρία του Αστέρα …«Η παντοδυναμία και το ότι γίνεται παράνομη χρήση του αυτοδιοίκητου με σκόπιμη παρερμηνεία του πειθαρχικού δικαίου της ΕΠΟ φαίνεται στην περίπτωση του υποβιβασμού του Ηρακλή στην αγωνιστική περίοδο 2010-2011 χάρις στην οποία γλίτωσε τον υποβιβασμό στη β’ κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος είχε υποβιβαστεί βαθμολογικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών, Πρόεδρος της οποίας ήταν ο Κουρίδης, φέρεται να διαπίστωσε μετά από καταγγελία την ύπαρξη πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων σε μεγάλο αριθμό ομάδων μεταξύ των οποίων ο Ηρακλής και η Βέροια. Μολονότι ο πειθαρχικός κώδικας προέβλεπε την επιβολή προστίμου για τις παραβάσεις αυτές, η ΕΙΜ με σύλληψη του Κουρίδη αλλά και αποδοχή όλης της ηγετικής ομάδας αλλά και των πειθαρχικών δικαστικών της ΕΠΟ «βάφτισε» την πλαστογραφία δυσφήμηση του αθλήματος και οι ομάδες παραπέμφθηκαν με το άρθρο 26, που προέβλεπε τον υποβιβασμό της εμπλεκόμενης ομάδας»…

Η επιλογή του Σαρρή και η έγκριση στο Χίλτον …«Όπως έμαθα εκ των υστέρων από τους Σάββα και Χατζηαποστόλου, η επιλογή του Σαρρή ως Προέδρου της ΕΠΟ έγινε από τους Κουρίδη, Παπανικολάου, Υφαντή, Σταθόπουλο και Παπακωνσταντίνου, ενώ αντέδρασε ο Σάββας και αποφασίστηκε, όπως έχω αναφέρει σε άλλη κατάθεσή μου, στη συνάντηση στο Χίλτον όπου έδωσε τη συναίνεσή του και ο Μαρινάκης, ενώ δεν ζητήθηκε η έγκριση του Προέδρου του Παναθηναϊκού, του Αλαφούζου, γιατί δεν γνώριζε τίποτα για την ΕΠΟ και δεν είχε τη διείσδυση στην ΕΠΟ που είχε ο Μαρινάκης. Η ηγετική ομάδα της ΕΠΟ από το 1996 πάντα ψάχνει να βρει μία ισχυρή προσωπικότητα σε οικονομικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο, ώστε οι κρίσεις των δημοσιογράφων και η αγανάκτηση από την έυνοια ομάδων να συγκεντρώνεται σε αυτό το πρόσωπο, όπως γινόταν στο παρελθόν με τον Γιώργο Βαρδιανογιάννη και μετέπειτα με το Σ. Κόκκαλη και στη συνέχεια με τον Πατέρα»…

«Δεν αποτελεί μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ο Μαρινάκης» …«Η απόλυτη θέση μου είναι ότι ο Μαρινάκης έχει με την εγκληματική οργάνωση της ΕΠΟ (σύμβουλοι, Προέδροι, υπάλληλοι, διαιτητές) την ίδια ακριβώς σχέση που είχε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης την εποχή της παντοδυναμίας του, ο Σωκράτης Κόκκαλης τα 15 χρόνια που ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Νίκος Πατέρας τη διετία που ήταν Πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Είμαι κατηγορηματικός ότι ο Μαρινάκης δεν αποτελεί μέλος της εγκληματικής οργάνωσης και αυτή είναι η απόλυτη θέση μου, όπως είναι απόλυτη θέση μου ότι ο Μαρινάκης, ενώ δεν αποτελεί μέλος της εγκληματικής οργάνωσης είναι ο μεγάλος ευνοούμενος της εγκληματικής οργάνωσης με τον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκ, αλλά και με τον τρόπο που λειτουργούν οι διαιτητές και τα Πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ σχετικά με τα πειθαρχικά παραπτώματα της Σούπερ Λιγκ»…

Διαβάστε την υπόλοιπη κατάθεση στο ρεπορτάζ του sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.