ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς για επιστροφή! (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, «παίζει» δυνατά το σενάριο της επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς το καλοκαίρι. Ποια τα τωρινά δεδομένα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Ομπράντοβιτς για επιστροφή! (pic)

Όπου υπάρχει… καπνός, υπάρχει και φωτιά και στην περίπτωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να αποκλειστεί. Βέβαια, προς το παρόν αυτό παραμένει σενάριο και πριν ολοκληρωθεί η σεζόν δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει επίσημη επαφή ή διαπραγμάτευση.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, o Ομπράντοβιτς δεν φαίνεται να ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Φενέρ, γεγονός που ενισχύει τις φήμες περί ενδεχόμενης επιστροφής του στο τριφύλλι.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να κάνει το μεγάλο… μπαμ και να φέρει πίσω στον Παναθηναϊκό τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, προς τον Σέρβο. Δεδομένο είναι πως οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν τη σεζόν με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο τους και ότι είναι να γίνει, θα συμβεί μετά το τέλος της σεζόν.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Τούρκοι (συγκεκριμένα η Hurriyet) έφεραν το θέμα στην επιφάνεια, με δημοσίευμα νωρίτερα το πρωί, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας τις πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, με το θέμα της καταρχήν προσέγγισης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό, μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς.

bbbbbb

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.