ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Ξέσπασε στην Ελευσίνα

Ο Παναθηναϊκός σαν σε προπόνηση, πέρασε από την έδρα του Πανελευσινιακού, καθώς επικράτησε με 82-51. Κορυφαίος για το «τριφύλλι» ο Γιανις Μπλουμς που τελείωσε το ματς με 17 πόντους. Μοναδικό «μελανό» σημείο στο ματς, ο τραυματισμός του Νίκου Παππά μετά από «άτσαλο» πέσιμο στο παρκέ.

Ξέσπασε στην Ελευσίνα

Με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο για πρώτη φορά σαν πρώτο προπονητή, ο Παναθηναϊκός πέρασε άνετα από την έδρα του Πανελευσινιακού, δείχνοντας σημάδια αντίδρασης για την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό.

«Μήτσο γερά και χρόνια σου πολλά» φώναξαν οι περίπου 200 φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην Ελευσίνα και με αυτόν τον τρόπο ευχήθηκαν στον Δημήτρη Διαμαντίδη που έκλεισε σήμερα το 35ο έτος της ηλικίας του.

1243400

Το ματς

Μπήκε φουριόζος…

Οι «πράσινοι» μπήκαν απ’ την αρχή ορεξάτοι στο ματς και με σκληρή άμυνα, κατάφεραν να ξεφύγουν απ την αρχή στο σκορ τρέχοντας σερί 14-0. Στο σερί του τριφυλλιού, απάντησαν οι παίκτες του Πανελευσινιακού, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν σχήματα και πρόσωπα. Το 1ο δεκάλεπτο τελείωσε με τον Παναθηναϊκό να έχει δημιουργήσει μια διαφορά +6 για το (13-19).

ÐÁÐÐÁÓ ÌÁÑÊÏÂÉÔÓ  ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  PAPAS MARKOVIC   PANELEFSINIAKOS - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)

Παγωμάρα για Παππά

Στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου, ήρθε η παγωμάρα στο στρατόπεδο των πρασίνων, καθώς ο Νίκος Παππάς σε προσπάθεια για κάρφωμα, έπεσε άτσαλα με το κεφάλι στο παρκέ, με το μέτωπο του να έχει ματώσει αφού είχε ένα βαθύ κόψιμο. Ο Έλληνας γκαρντ παρά τις πολλές δυσκολίες (και με την απουσία ασθενοφόρου από το γήπεδο) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα. Στα αγωνιστικά, μετά το αρχικό σοκ, οι Μπλουμς και Νέλσον με σουτ από την περιφέρεια, έδωσαν το δικαίωμα στο τριφύλλι  να «χτίσει» διαφορά και να πάει στα αποδυτήρια με σκορ στο (27-41).

ÌÐÏ×ÙÑÉÄÇÓ ÓÉÌÐÓÏÍ  ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  BOHORIDIS SIMPSON  PANELEFSINIAKOS - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)

+20 με βομβαρδιστή Μπλουμς

Οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου, μπήκαν αρκετά ορεξάτοι και στο δεύτερο μέρος του αγώνα, φτάνοντας γρήγορα στο +20 με καλάθι του Νέλσον (27-47 στο 22′). Η πιεστική άμυνα, τα πολλά κλεψίματα και οι καλή επιθετική λειτουργία των «πρασίνων» τους έδωσε το προβάδισμα να διευρύνουν τη διαφορά με τον Μπλουμς να «γράφει» με τη λήξη το (40-65).

ÌÐËÏÕÌÓ  ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  BLUMS  PANELEFSINIAKOS - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)

Πρωταγωνιστές η νέα γενιά…

Στο τέταρτο δεκάλεπτο τα πράγματα δεν άλλαξαν. Ο Παναθηναϊκός με τους Χαραλαμπόπουλο, Παπαγιάννη και Μποχωρίδη πρωταγωνιστές πέρασε εύκολα από την Ελευσίνα, έβγαλε πολλές εντυπωσιακές φάσεις και καρφώματα διασκεδάζοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για το τελικό (82-51).

ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  PANELEFSINIAKOS - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)

Τα δεκάλεπτα: 13-19, 27-41, 40-65, 51-82.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Κουστένης): Δρακώτος 1, Τσακαλέρης 3 (1), Βασιλόπουλος 9 (2), Λούμπι 9 (18ριμπ.), Αθανασούλας 6 (1), Μάρκοβιτς 8, Δορκοφίκης 6, Ιωάννου 5 (1), Οφοέγκμπου 4, Αβραμίδης, Φωτιάδης, Σίμπσον.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μανωλόπουλος): Χαραλαμπόπουλος 5 (1), Σλότερ 12, Μποχωρίδης 5 (1), Φώτσης 6 (10ριμπ.), Νέλσον 12, Παππάς, Μαυροκεφαλίδης 14, Διαμαντίδης 5 (1), Μπλουμς 17 (5), Παπαγιάννης 6, Λούντζης, Λαουάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ