ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ηττα στο ντέρμπι

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Κ20 του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καλαφάτης», στο εξ’ αναβολής ντέρμπι.

Ηττα στο ντέρμπι

Σε ένα ματς με μοναδικό κίνητρο το γόητρο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει μαθηματικά το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 4 όταν από λάθος διώξιμο του Κότσαρη, ο Ανδρούτης πλάσαρε για το 0-1. Λίγο αργότερα, ο Ολυμπιακός έκανε το 0-2 με κεφαλιά του Γαρεφαλάκη.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1, στο 47′ με εκτέλεση φάουλ του Μυρθιανού, αλλά η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και έπειτα από δύο λεπτά, ο Σάλιαγκας με πέναλτι έκανε το 1-3. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Βασίλης Αγγελόπουλος, επίσης, με πέναλτι.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανουλίνος, Ζούλης, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Β., Στάικος, Χατζηγιοβάννης (46′ Σιλβεστρίδης), Παπανικολάου (70′ Μπαμίχα), Νιούμαν

 Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Τόλη, Τσινίκας, Βατουσιάδης (28′ λ.τ. Σάλιαγκας), Βούρος, Καραχάλιος, Γαρεφαλλάκης (73′ Ιγναντίδης), Μεγαρίτης, Χατζάρας, Ανδρούτσος, Μανθάτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ