ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο Βερολίνο το final four του 2016

Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 5ο του ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2009, θα διεξαχθεί το final four της επόμενης χρονιάς, όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή.

Στο Βερολίνο το final four του 2016

Το Βερολίνο μετά από έξι χρόνια ορίστηκε να διοργανώσει το final four της Ευρωλίγκας, όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή.

Θυμίζουμε πως στην O2 Arena, ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε το πέμπτο του αστέρι στον τελικό του 2009, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 73-71, ενώ στον ημιτελικό είχε αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλό του, Ολυμπιακό, με την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων να είναι υποδειγματική.

Αυτό θα είναι το τέταρτο final four που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία, καθώς το Μόναχο φιλοξένησε το τουρνουά του 1989 και του 1999 και το Βερολίνο του 2009.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ευρωλίγκα και η AEG κάλεσαν όλα τα μέσα ενημέρωσης σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου, 2015 στην O2 World – Premium Entrance, via Marianne-von-Rantzau-Straße στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Ο κ. Τζόρντι Μπερτομέου, πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας και ο κ. Μίκαελ Χάπκα, εκτελεστικός διευθυντής της O2 World θα είναι ανάμεσα στους ομιλητές της εκδήλωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.