ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος η σεζόν για Γκιστ, ψάχνουν τον αντικαταστάτη του

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση του παίκτη που καλύψει το κενό του Τζέιμς Γκιστ. Θετικό το αποτέλεσμα και της δεύτερης εξέτασης του δείγματος του Αμερικάνου.

Τέλος η σεζόν για Γκιστ, ψάχνουν τον αντικαταστάτη του

Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» για να… προλάβει, ούτως ώστε να βρει τον αντικαταστάτη (ενδεχομένως να έρθουν και δύο παίκτες) του Γκιστ, περιμένοντας παράλληλα να μάθει από τον αθλητικό δικαστή το «ύψος» της ποινής του Αμερικάνου, μετά και το αποτέλεσμα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος, που βγήκε θετικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Γκιστ είναι υπότροπος, αφού είχε τιμωρηθεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο, τον Ιούνιο του 2011, όταν αγωνιζόταν στην Παρτιζάν, με την ποινή του τότε να φτάνει τους 3 μήνες, άρα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι ο Αμερικάνος δεν θα ξαναφορέσει τη… φόρμα του για φέτος.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους, με τους παίκτες που θέλουν, ούτως ώστε να καλυφθεί το κενό του Γκιστ, κάτι που πρέπει να γίνει μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, γεγονός που δεν δίνει και πάρα πολύ χρόνος το «τριφύλλι».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 27.444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουν τελειώσει οι όποιες μεταγραφές αναμένεται να γίνουν, με τα ονόματα να παρελαύνουν… συνεχώς στο διαδίκτυο, αλλά από την πλευρά της ομάδας, να κρατείται σιγή ιχθύος.

Γιανγκ, Χάισλιπ και άλλοι…

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι πολλά μέχρι στιγμής. Όπως είχατε ενημερωθεί από το panathinaikos24.gr, ο Πάτρικ Γιανγκ της Γαλατασαράι, βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, ενώ και τα ονόματα των, Τρέι Τόμπκινς, Μάρκους Χάισλιπ, Έρικ Μέινορ έχουν… παίξει, χωρίς ωστόσο τίποτα να θεωρείται δεδομένο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.