ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βλέπει και Μέινορ (vids)

Μετά τον έμπειρο φόργουορντ, Μάρκους Χάισλιπ, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε και ο Αμερικανός γκαρντ, Ερικ Μέινορ.

Βλέπει και Μέινορ (vids)

Όπως σας ενημερώσαμε από το μεσημέρι στον Παναθηναϊκό κινούνται για την απόκτηση δύο παικτών, με σκοπό να μπουν δυνατά στη μάχη των πλέι οφ και να διεκδικήσουν ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Έτσι στο «τριφύλλι» προτάθηκε ο ύψους 1,90 Αμερικανός γκαρντ Έρικ Μέινορ και εξετάζεται σοβαρά.

Ο 28χρονος απόφοιτος του Βιρτζίνια Κόμονγουελθ, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Γιούτα, Οκλαχόμα Σίτι, Πόρτλαντ, Ουάσιγκτον, Φιλαδέλφια, ενώ είχε και ένα πέρασμα από την Ευρώπη και την ιταλική Βαρέζε, όπου και αγωνιζόταν μέχρι τις αρχές του έτους.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη φετινή σεζόν, αγωνίστηκε σαν βασικός σε 14 ματς έχοντας 13.6 πόντους, με 82.1% στις βολές, 38.5% στα δίποντα και 31.7% στα τρίποντα, 4 ριμπ., 7.5 ασίστ, 2.8 λάθη και 0.8 κλεψίματα ανά αγώνα.

Προτάθηκε και ο Χάισλιπ

Παράλληλα στο «τριφύλλι» έχει προταθεί και ένας παλιός γνώριμος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάρκους Χάισλιπ, που φόρεσε τα «πράσινα» το 2010 και μετά από το πέρασμα του από την Λαμποράλ Κούτσα και τη «βόλτα» του σε Κίνα και Τυνησία, επέστρεψε στην Ευρώπη και στην Τουρκία με τη φανέλα της Εσκισεχίρ, όπου και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.