Θέματα / Αφιερώματα

Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνου (pics, vids)

Σαν σήμερα, το 2004 ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Κωνσταντίνου.

Σαν σήμερα, πριν από έντεκα χρόνια ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το Κυπέλλο Ελλάδας, νικώντας τον Ολυμπιακό με 3-1 στον τελικό που έγινε στη Νέα Σμύρνη.

Οι  «πράσινοι» επέβαλλαν εξαρχής το ρυθμό τους στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3′ με κεφαλιά του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Στο 65′ ο Ζιοβάνι επίσης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ολυμπιακό. Η απάντηση του  «τριφυλλιού»δεν άργησε να έρθει. Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Μιχάλη Κωνσταντίνου ο Παναθηναϊκός πήρε ξανά προβάδισμα. Ο Κύπριος επιθετικός έκανε το 2-1 με ωραίο πλασέ, μετά από πάσα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, για να «σφράγισει»  στο 80′ τη νίκη για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 και οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του τίτλου.

Παναθηναϊκός: Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Μόρις, Χένρικσεν, Γκούμας, Μπασινάς, Μινχ, Μικάελσεν (78′ Ζουτάουτας), Κωνσταντίνου, Γκονζάλες (90′ Βύντρα), Παπαδόπουλος (69΄Σαπάνης)

Ολυμπιακός: Γιάννου, Πάντος, Βενετίδης, Βάλλας (22′ Μαυρογενίδης), Ανατολάκης, Στολτίδης, Καρεμπέ, Γεωργάτος (15′ Χούτος, 53′ Κούζμπα), Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς, Ζιοβάνι.

Exit mobile version