Ποδόσφαιρο

Διάψευση μεν, αλλά…

Παρά την διάψευση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι όχι μόνο έχουν επαφές με τον Εσιέν αλλά έχουν και σημαντικές πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από λίγη ώρα διέψευσε τα σενάρια περί επαφής με τον Γκανέζο αμυντικό χαφ. Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι όντως υπάρχει θέμα και οι συζητήσεις των δυο πλευρών κορυφώνονται.

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας  “Πράσινης” ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Το συμβόλαιο του Γκανέζου αμυντικού-μέσου λήγει το καλοκαίρι και οι «πράσινοι», με τη βοήθεια και της Puma, προσπαθούν να κάνουν το θαύμα. Τις τελευταίες ώρες ο μάνατζερ του Εσιέν είναι σε διαρκή επαφή με την πλευρά των «πράσινων», με τα πράγματα να κυλούν θετικά.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ . Φυσικά και αυτό είναι το κύριο κόλλημα της μεταγραφής. Ο Εσιέν έχει στη Μίλαν ένα συμβόλαιο ύψους 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Έχει προσφορές από την Αμερική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ινδία, αλλά και ομάδες της Ρωσίας.

Χώρες με αρκετό χρήμα που μπορούν να υπερκαλύψουν τα «θέλω» του. Όμως ο Γκανέζος επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη και σε χώρα με καλές κλιματολογικές συνθήκες.

Ταυτόχρονα, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να είναι διατεθειμένος να κάνει δικό του ένα παίκτη από το «πάνω ράφι» πράγμα που θυμίζει τις παλιές καλές εποχές στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο και να έχουν αρκετές πιθανότητες. 

Exit mobile version