Ποδόσφαιρο

«Σημαντικά τα πρώτα ματς…»

Ο Λουκ Στιλ αναφέρθηκε στα παιχνίδια των πλέι οφ, τονίζοντας πως η αρχή… είναι σημαντική, ενώ στάθηκε στην έλλειψη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης που είχε η ομάδα, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την τιμωρία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουκ Στιλ στον «Sport24radio»:

Για την βελτίωση του Παναθηναϊκού σε σχέση με τα προηγούμενα ματς:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει των πλεϊ οφ και νομίζω ότι μπαίνουμε με καλές προϋποθέσεις σε αυτή τη διαδικασία».

Τι ήταν αυτό που άλλαξε και είχε η ομάδα τόσο καλή εικόνα απέναντι στον ΠΑΣ:

«Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο. Είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όλοι ήθελαν την μπάλα στα πόδια τους και αυτό είναι δείγμα αυτοπεποίθησης. Ξέραμε ότι δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλύτερα από εδώ και πέρα για εμάς».

Για τα πλέι οφ:

«Κάνουμε μια νέα αρχή. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και αυτό είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εμπειρία και για εμένα και για εμένα και για την ομάδα. Θεωρώ πολύ σημαντικά τα πρώτα παιχνίδια της διαδικασίας». Για το αν είναι ευχαριστημένος από την πορεία του Παναθηναϊκού στη σεζόν:

«Δεν ξέρω αν είμαστε. Εγώ είμαι. Νομίζω ότι κάναμε μια πολύ καλή σεζόν αλλά μετά από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν καταφέραμε να μείνουμε κοντά. Ήταν μια μεγάλη σεζόν και θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε για την συνέχεια αλλά και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Exit mobile version