ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ένας DJ για όλες τις δουλειές! (Pics+Vids)

Σε λίγες ώρες ο Ντι Τζέι Κούπερ έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, με τα δείγματα γραφής του στα παρκέ, από τη θητεία του στην Ελλάδα και την Ενισέι, να είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικά.

Ένας DJ για όλες τις δουλειές! (Pics+Vids)

Ο άλλοτε πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, με σκοπό να τον βοηθήσει στην προσπάθεια γι ακόμα ένα πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ, έχει αφήσει το στίγμα του στη χώρα μας, καθώς με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, πραγματοποίησε εξαιρετικά ματς την περασμένη σεζόν, ενώ και φέτος με την φανέλα της ρωσικής Ενισέι, άφησε άπαντες του ανθρώπους της ομάδας, ευχαριστημένους.

OU AKR MBB JJH 20130227
cooper001
DJ-COOPER
ÊÏÕÐÅÑ ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  COOPER   PAOK - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2013-2014)

Το panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει μέσα από βίντεο την πορεία του Κούπερ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.