Ερασιτέχνης

Με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο το Δ.Σ των Παλαιμάχων

Το Δ.Σ των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού, συνεδρίασε στα νέα γραφεία του Συλλόγου, υπό την τιμητική Προεδρία του Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο ως επίτιμο πρόεδρο, συνεδρίασε το Δ Σ των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού, στα νέα γραφεία του Συλλόγου.

Ο κ. Αχιλλέας Μακρόπουλος έχει ανακηρυχθεί Επίτιμος Πρόεδρος των Παλαιμάχων για τη συνολική και σπουδαία προσφορά του στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Παρόντες κατά την συνεδρίαση ήταν επίσης ο Πρόεδρος Απόστολος Κόντος, οι Αντιπρόεδροι Θόδωρος Συνοδινός και Ζαχαρίας Πυτιχούτης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Λιβέρης, ο ταμίας Μανώλης Λεκάκης, ο ειδικός γραμματέας Τάσος  Στεφάνου, το μέλος Γιώργος Ψαρρόπουλος, ο Μεσογειονίκης της πάλης μας Κώστας Νικηφόρος και ο παλαίμαχος ρεπόρτερ το Παναθηναϊκού Γιώργος Δόγας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επικράτησε ένα θερμό κλίμα, ενώ ομόφωνη υπήρξε η απόφαση να προχωρήσουν όλοι μαζί στην υλοποιήση των στόχων του Σωματείου και των διατάξεων του Καταστατικού, οι οποίες στο άρθρο 2 σαφώς αναφέρουν τα εξής.

Σκοποί του σωματείου είναι:

«Η καλλιέργεια και η σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των παλαιμάχων αθλητών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ όλων των τμημάτων, γνωριμία των παλαιοτέρων αθλητών με τους νοτερούς, η αναβίωση και αναπόληση των αγώνων και των προσπαθειών στο ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν και της σταδιοδρομίας τους για την δόξα και το μεγαλείο του ιστορικού Παναθηναϊκού.

Η συμπαράσταση στους σημερινούς αθλητές του Συλλόγου στους αγώνες τους για τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού, η εμψύχωση και ενίσχυσή τους στις προσπάθειες που καταβάλλουν για την νίκη και την αγωνιστική καταξίωση, μέσα στα πλαίσια του αθλητικού πνεύματος και του Ευ Αγωνίζεσθαι.

Η συμπαράσταση στους αθλητές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση ή υποφέρουν και βασανίζονται από κάποια ασθένεια και η οικονομική τους ενίσχυση».

Ο κ. Αχιλλέας Μακρόπουλος, τόνισε ότι θα συμπαρασταθεί απόλυτα στο σύλλογο, ιδιαίτερα δε στο τομέα ανάπτυξης της Αθλητικής Παιδείας και Αγωγής, όπου η σύγχρονη αθλητική κοινωνία υστερεί ενώ οι διοικήσεις αδιαφορούν.

Exit mobile version