ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βαγγέλης Νεραντζιάς

Οι φίλοι στα δύσκολα…

Ο Βαγγέλης Νερατζιάς γράφει στο panathinaikos24 για το καθήκον του τριφυλλιού, τον Κοντονή και τους «συνήγορους» υπεράσπισης…

Οι φίλοι στα δύσκολα…

Στην έναρξη των πλέι οφ επικεντρώνεται ο Παναθηναϊκός στο αγωνιστικό κομμάτι, την ώρα όπου στην διοίκηση ασχολούνται με τα μεταγραφικά και όχι μόνο. Οι πράσινοι έδειξαν κόντρα στον ΠΑΣ να ξαναβρίσκουν την διάθεση τους για παιχνίδι, κάτι που είχε χαθεί μετά την αφαίρεση βαθμών.

Πλέον, με πιο στιβαρή αμυντική λειτουργία και συγκέντρωση, το τριφύλλι πρέπει να ξεκινήσει νικηφόρα στην δύσκολη πρεμιέρα της Τρίπολης, καθώς η αρχή σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Η διοίκηση καλά θα κάνει να μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογία του πρωταθλήματος, αλλά την ίδια ώρα η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κάνει το καθήκον της και να βγει πρώτη στα πλέι οφ.

Βέβαια, πέρα από το αγωνιστικό σκέλος οι μέρες που διανύουμε είναι περίεργες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μαζί με όλα τα άλλα, έχουμε το τεκμήριο αθωότητας. Απλά απολαμβάνω με ενδιαφέρον τα άρθρα από τους πολλούς «συνήγορους» υπεράσπισης του προέδρου του Ολυμπιακού, αλλά έτσι είναι οι φίλοι παιδιά, στα δύσκολα φαίνονται…

Να γράψω τι; Όποιος παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο βλέπει εκτός από αυτούς που δεν θέλουν να δουν και αυτούς που δεν τους συμφέρει… Μακάρι να αποδοθεί δικαιοσύνη μέσω των τακτικών Δικαστών. Ειλικρινά δεν ξέρω που θα πάμε και αν το έρμο το ελληνικό ποδόσφαιρο καταφέρει να κάνει restart.

Ωστόσο, δεν μπορώ να μην παραδεχθω την προσπάθεια που καταβάλλει ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος σε αντίθεση με τους προκατόχους του αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά και να καταπολεμήσει την διαφθορά. Ο κ. Κοντονής θα κάνει και λάθη, αλλά τον προτιμώ από αυτούς που δεν έκαναν κανένα σωστό βολεμένοι στην καρέκλα τους και με την τακτική «δεν πειράζω το κατεστημένο για να έχω ησυχο το κεφάλι μου».

Επίσης, θα πρέπει να αναγνωριστεί και να στηριχτεί από όλους η προσπάθεια που γίνεται από το panathinaikos24.gr. Το μοναδικό από τα δημοφιλέστερα παναθηναϊκά σάιτ που ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με τις εξελίξεις για την εγκληματική οργάνωση και τους στημένους αγώνες, είναι και το μοναδικό που δεν ανήκει σε κάποιον μεγάλο όμιλο ΜΜΕ. Τυχαίο, δε νομίζω…

Μια παρέα με μπροστάρηδες τον Διονύση που το οραματίστηκε δημοσιογραφικά και τον Λάμπρο που το έχτισε κυριολεκτικά, αρκετά νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα και εμάς που συνεισφέρουμε με τις απόψεις μας για τον Παναθηναϊκό, αποφάσισε να κάνει το καθήκον της και να μην εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κανενός. Εδώ οι ειδήσεις γράφονται όπως είναι και οι απόψεις χτίζονται σε επιχειρήματα. Πιστέψτε με ειδικα το πρώτο στις μέρες μας δεν είναι εύκολο…

Βαγγέλης Νεραντζιάς
Βαγγέλης Νεραντζιάς Γνωστός στον δημοσιογραφικό χώρο για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, εργάζεται ως επαγγελματίας αθλητικός δημοσιογράφος στον ΣΠΟΡ FM από το 2004. Ταυτόχρονα, έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Channel9 και ΕΧΤRΑ 3, αλλά και τις εφημερίδες Sportday και «Metro» Κύπρου. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ