ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πεντακάθαρο το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

Μετά την αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος των επενδύσεων είναι επισήμως πλέον κατηγορούμενος από τον ανακριτή διαφθοράς για δωροδοκία στον αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, έγινε πιο επίκαιρο από ποτέ το άρθρο-παρέμβαση του Κώστα Νικολακόπουλου στο gazzetta με τίτλο: «Για το “ύποπτο” Ολυμπιακός-Βέροια 3-0».

Πεντακάθαρο το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

Αν το είχε διαβάσει ο ανακριτής φίλοι μου είναι σίγουρο ότι θα ‘χε βάλει την υπόθεση στο αρχείο και θα έπαιζε σκραμπλ τώρα. Τα επιχειρήματα του Κώστα είναι ακράδαντα:

«Εγώ να δεχθώ ότι τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα βεβαίωσαν ο τότε προπονητής της Βέροιας Καλαϊτζίδης κι ο νυν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, και τότε της Βέροιας, Γεωργέας. Να δεχθώ δηλαδή ότι πήγε ο γενικός αρχηγός της Βέροιας στο ημίχρονο και είπε στην ομάδα του να κάτσει να χάσει στο β΄ημίχρονο από τον Ολυμπιακό και δη με over, με πάνω από δύο γκολ. Κι ότι προφανέστατα το ζήτησε για στοιχηματικούς λόγους. Εάν έγινε κάτι τέτοιο, ασφαλώς και πρέπει να ερευνηθεί και πολύ καλώς ερευνείται από τους αρμόδιους φορείς. Κι αν είναι αλήθεια να υποστεί και τις συνέπειες αυτός που το έκανε, όπως κι αυτός που τον έβαλε να το κάνει. Κι η Βέροια κι ο τότε πρόεδρος της αν ευθύνονται».

Αυτή είναι και η απάντηση σε όσους λένε ότι χρειάζονται δυο για να στηθεί ένα ματς. Ο Νικολακόπουλος τους βρήκε και τους δυο. Η Βέροια και ο πρόεδρός της είναι οι ένοχοι. Και δεν φτάνει που έκαναν τις πομπές τους, πήγαν οι αλήτες να εμπλέξουν τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του. Που αν τον ρωτήσεις τι είναι το Over θα σου πει «πύραυλος της ΕΒΓΑ».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.048 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν και όπως λέει και ο Κώστας δεν συνέβη κάτι περίεργο στο ματς: «Εγώ λοιπόν έκατσα και είδα τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού, πέντε λεπτά, όπως τα έπαιξε τότε η Νόβα. Και πήγα στο β΄ ημίχρονο, το επίμαχο. Ξεκινάει το παιχνίδι και στο 50’ πάνω στην γραμμή ο Καφές διώχνει την μπάλα σε σουτ του Μήτρογλου, με τον γκολκίπερ εξουδετερωμένο. Μιλάμε για τον ορισμό της σωτήριας επέμβασης».

Γι’ αυτό και ένα τέταρτο αργότερα ο Καφές έγινε αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Σκαθαρούλης (για μια και μοναδική εμφάνιση, σαν τη Μαρινέλλα). Είχαν πολλά παράπονα από τον Καφέ οι άνθρωποι της Βέροιας γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε αποδώσει τα αναμενόμενα.

Σε όσους εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες για την «καθαρότητα» του ματς, ο Νικολακόπουλος απαντάει με στοιχεία:

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Γιάννη Αυλακιώτη στο sdna.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.