ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο πρόστιμο για την ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δέχτηκε νέο πρόστιμο για την συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 34η αγωνιστική της Superleague.

Νέο πρόστιμο για την ΠΑΕ

Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε λοιπόν το πρόστιμο 1000 ευρώ από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, για την συμπεριφορά των φίλων του «τριφυλλιού» σε μία αναμέτρηση που ήταν αρκετά ήρεμη.

Αναλυτικά:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της  34ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή  χιλίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανθρακικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.