ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στην Θεσσαλονίκη για την πρόκριση!

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού προηγείται 1-0 στην σειρά με τον ΠΑΟΚ τον οποίο αντιμετωπίζει σήμερα στις 7 μ.μ στην Θεσσαλονίκη και με νίκη παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στην Θεσσαλονίκη για την πρόκριση!

Οι πράσινοι έχουν κάνει την Τετάρτη το 1-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ και σήμερα θέλουν να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος. Το δύσκολο για τους «πράσινους» είναι το ταξίδι, μιας και η ομοσπονδία αλλά και ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκαν την αλλαγή της ώρας του αγώνα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν το ματς να μεταφερθεί μια ώρα αργότερα μιας και η πτήση τους φτάνει στην Θεσσαλονίκη μόλις μία ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός ηττηθεί η σειρά θα μεταφερθεί και πάλι στην Αθήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.