ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Στο πλευρό του Ρούντι η σύντροφός του

Τη χαρά της για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε η σύντροφος του Ρούντι Φερνάντεθ, αναρτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τον τελικό.

Στο πλευρό του Ρούντι η σύντροφός του

Η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγος του Ρούντι Φερνάντεθ, Χέλεν Λίντες, δεν έκρυψε τη χαρά της για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναρτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τον τελικό της διοργάνωσης.

Το μοντέλο και ηθοποιός από την Ισπανία, ανέβασε αρκετές φωτογραφίες, τόσο με τον ίδιο το Ρούντι, όσο και με τη μητέρα και την αδερφή του, αλλά και φωτογραφίες της ίδιας, στις οποίες απεικονίζεται η ευτυχία της για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Qué fabulosa experiencia poder vivir una competición de esta altura desde dentro… Y que orgullosa estoy de formar parte de esta gran familia del #baloncesto!! Enhorabuena a todos los madridistas y a los que vivís este deporte con pasión!! #halamadrid #euroleague #RealMadrid #final4 #f4glory

A photo posted by Helen Lindes Griffiths (@helenlindesgrif) on

Campeones de Europa!!!! Ahora a celebrar esta merecida victoria!!! Enhorabuena al #RealMadrid y a @rudytitan *** We are champions of #euroleague!!! Congratulations to the team and to my Love #Rudy!!! #f4glory #halamadrid

A photo posted by Helen Lindes Griffiths (@helenlindesgrif) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ