ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

MILF: Μια ακόμα ταμπέλα ή πράγματι υπάρχουν;

Γιατί ένας 20άρης να θέλει σχέση με κάποια η οποία θα μπορούσε να είναι μητέρα του. Και αντίστοιχα μία γυναίκα να έχει σχέση με κάποιον, ο οποίος θα μπορούσε να είναι γιός της;

MILF: Μια ακόμα ταμπέλα ή πράγματι υπάρχουν;

Ένας φίλος με αποκάλεσε milfara…   Δεν ήξερα αν έπρεπε αυτό να με κολακεύσει ή θα έπρεπε να παρεξηγηθώ και είπα να κάνω μια μικρή έρευνα, να μάθω τι ακριβώς σημαίνει αυτή η έκφραση.

Αυτό που διαπίστωσα, όταν ρώτησα φίλους να μου πουν τι σημαίνει, μου εξήγησαν, milf, είναι μια γυναίκα ώριμη, όμορφη, χωρίς απαραίτητα να σκέφτονται το σεξ μαζί της.

Στην αναζήτηση μου, οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι καλές. Το λήμμα της wikipedia για τις MILF με προσβάλλει σε άπειρα επίπεδα,  MILF (αργκό) , ένα «αρκτικόλεξο για το «Mother / Mom / Mum που θα ήθελα να γαμήσω».

Η αναζήτηση που έκανα στο google στις εικόνες και βίντεο, ήταν πορνογραφικό υλικό. Είναι κατηγορία πορνό;

3

Σε αναζήτηση μου σε ξένα sites έπεσα πάνω σε επώνυμες σαραντάρες οι οποίες διατηρούν σχέσεις με πολύ μικρότερης ηλικίας άντρες.

Η αεροπορική εταιρία Spirit Airlines έτρεξε μια καμπάνια με τίτλο «M.I.L.F.» παραφράζοντας τον όρο με την επεξήγηση «Many Islands, Low Fares» (πολλά νησιά, χαμηλά κόμιστρα).

Το ηλικιακό όριο ορίζεται από τα 30 έως και λίγο πάνω από τα 40.

Από όλα λοιπόν τα στοιχεία που συγκέντρωσα, διαπίστωσα ότι MILF αποκαλούν μια γυναίκα μεταξύ 30 – 40, μητέρα, η οποία διατηρεί σχέση με έναν κατά πολύ νεότερο της άντρα.

Και κάθομαι και σκέφτομαι, γιατί ένας 20άρης να θέλει σχέση με κάποια η οποία θα μπορούσε να είναι μητέρα του. Και αντίστοιχα μία γυναίκα να έχει σχέση με κάποιον, ο οποίος θα μπορούσε να είναι γιός της; Μήπως είναι τελικά οιδιπόδειο σύμπλεγμα;

Τι οδηγεί όμως μια γυναίκα να κάνει σχέση με ένα μικρότερο άντρα; Μήπως η ανάγκη επιβεβαίωσης; Ότι μπορώ ακόμα, να προσελκύσω, ακόμη και μικρότερους άντρες; Καμία γυναίκα – μητέρα δεν θέλει ποτέ να νιώσει ότι έχει αποσυρθεί από την αγορά. Επειδή είσαι μητέρα δεν οφείλεις στο εξής να κυκλοφορείς απεριποίητη. Κι εκτός αυτού η σεξουαλικότητα μιας γυναίκας οφείλει να μην καταπιέζεται, και κυρίως δεν πρέπει να αναπαράγουμε ένα πρότυπο 40άρας-αρπακτικού.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο thinkover.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ