ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιο συγκεντρωμένος σήμερα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης «έσβησε» την κακή του εμφάνιση στο «Βενετόκλειο».

Πιο συγκεντρωμένος σήμερα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης για μια ακόμα φορά βρέθηκε ώρα στο παρκέ (21.52’’), παίζοντας με μεγαλύτερη ένταση συγκριτικά με τον αγώνα της Ρόδου όπου ήταν άστοχος (0/3 εντός παιδιάς) και νευρικός (5 λάθη σε 26 λεπτά). Πριν λίγο ο τέως γκαρντ του Άρη παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος, τελειώνοντας το παιχνίδι με «γεμάτη» στατιστική (7 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, μόλις ένα λάθος).

Ο νεαρός θα χρειαστεί στους τελικούς τόσο για να βοηθήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην οργάνωση αλλά και για να πέσει πάνω στον Βασίλη Σπανούλη όταν ο προπονητής του κρατά στον πάγκο τον Ντε Μάρκους Νέλσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.