ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μόνο σε κακό δεν βγήκε

Σε άριστη κατάσταση αυτή την εποχή Κλωναρίδης-Καρέλης.

Μόνο σε κακό δεν βγήκε

To αναφέραμε και τις προάλλες ότι δεδομένης της φόρμας Καρέλη (πρώτου σκόρερ της ομάδας)-Κλωναρίδη (έβαλε γκολάρα με ΠΑΣ, σήμερα παίζοντας «σβηστά» έδωσε δύο ασίστ) δεν ήταν μεγάλο πλήγμα η απουσία Μπεργκ-Πέτριτς από το βασικό σχήμα.

Στο κάτω-κάτω οι παίκτες του Βεργέτη έδειξαν να ευνοούνται στα ματς πρωταθλήματος από την παρουσία του δυσκίνητου Κροάτη σε σημείο να παρουσιάζονται κι αδικημένοι από τις ισοπαλίες με 1-1 και 2-2.

Ο Παναθηναϊκός σκόραρε για πρώτη φορά στην ιστορία του τετράκις στην Αρκαδία (όπου κάθε χρόνο του… βγαίνει το λάδι), ενώ πήρε ρεβάνς από τον ίδιο του τον εαυτό για τα χάλια του αγώνα της 4ης Απριλίου όπου οι φιλοξενούμενοι τον «χτύπησαν» αλύπητα στο «Α. Νικολαΐδης» χάνοντας ευκαιρίες για αστρονομικό (!) σκορ! Το κουαρτέτο Νίνη-Ζέκα-«Κλώνα»-Καρέλη πρόσφερε ταχύτητα ποδιών και σκέψης σήμερα με τους οικοδεσπότες να μην τους προλαβαίνουν.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.