ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Προύντζου

Επί 1,5 ώρα βρισκόταν στο γραφείο του ειδικού ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη, ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Νίκος Προύντζος, ο οποίος απολογήθηκε ως κατηγορούμενος για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Προύντζου

Ο Νίκος Προύντζος απολογήθηκε για 1,5 ώρα στον κ.Ανδρεάδη αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ένταξης στην «εγκληματική οργάνωση» κι αυτή την ώρα βρίσκεται στον εισαγγελέα, καθώς αναμένεται να γίνει γνωστό αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Επίσης στο γραφείο του κ. Ανδρεάδη αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα, τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές της Βέροιας, για το επίμαχο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3-0, 6/1/2013).

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.