Ποδόσφαιρο

Παρέλαση σκάουτερ για Καρέλη

Το ενδιαφέρον πολλών ξένων ομάδων έχει κεντρίσει ο Νίκος Καρέλης με αποτέλεσμα στην Λεωφόρο σήμερα να βρίσκονται άνθρωποι της Λιλ, της Βέρντερ Βρέμης, της Τορίνο, του Άγιαξ αλλά και της Μπενφίκα.

Ο Νίκος Καρέλης διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του μιας και σε 45 εμφανίσεις φέτος με την πράσινη φανέλα έχει πετύχει 18 γκολ και ακόμα δεν έχουν τελειώσει τα πλέι-οφ. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα καθώς δεν σταματάει να πληγώνει τα αντίπαλα δίχτυα.

Όλη αυτή η πολύ καλή απόδοση ίσως του δώσουν την ευκαιρία του χρόνου να αγωνιστεί σε ένα ξένο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα η Λιλ έχει ένα σχετικό προβάδισμα καθώς ήταν η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη ενώ σύντομα αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στους πράσινους. Στη συνέχεια η Βέρντερ Βρέμης και η Τορίνο βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση από την Λιλ ενώ κοντά στις εξελίξεις για τον παίκτη βρίσκεται και η Μπενφίκα.

Τέλος εκτός από αυτούς τους συλλόγους ενδιαφέρον για τον νεαρό επιθετικό φαίνεται να έχει δείξει και ο Αγιάξ. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν σήμερα και να βγάλουν κάποια συμπεράσματα.

Exit mobile version