ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σε δημοπρασία δύο μοναδικά αθλητικά ενθύμια

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός CharityIdols δημοπρατούν δύο μοναδικά αθλητικά ενθύμια, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην Εθνική Μπάσκετ Κωφών.

Σε δημοπρασία δύο μοναδικά αθλητικά ενθύμια

Συγκεκριμένα σε δημοπρασία μπαίνει η φανέλα του Αντώνη Φώτση υπογεγραμμένη από τον ίδιο, αλλά και η φανέλα του Γιώργου Καλαϊτζή με οποία κατέκτησε την Ευρωλίγκα (2000) και το Πρωτάθλημα της σεζόν (1999-2000).

Η Εθνική Μπάσκετ Κωφών θα βρεθεί στο Μουντομπάσκετ της Ταιβάν τον Ιούλιο και τα έσοδα από τις φανέλες του Φώτση και του Καλαϊτζή θα δοθούν για να καλυφθούν τα έξοδα μετάβασής τους.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.469 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός CharityIdols δημοπρατούν δύο μοναδικά αθλητικά ενθύμια, τη φανέλα τ…

Posted by Panathinaikos BC on Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.