ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ώρα ημιτελικών

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τον ΠΑΟΚ, στο άδειο ΟΑΚΑ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 ανδρών μπάσκετ. (26/5, 20.00, Panathinaikos24.gr, Novasports 2).

Ώρα ημιτελικών

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 20.00 τον ΠΑΟΚ στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο των ημιτελικών, για τα πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, καθώς ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του,  τον τιμωρημένο Γκιστ και τους τραυματίες Παππά και Μπατίστα.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι έτοιμος για την αποψινή αναμέτρηση, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρουν ξανά οι νεοαποκτηθέντες Ντι Τζέι Κούπερ, (ο οποίος θα αντιμετωπίσει την περσινή του ομάδα) και  Ρεϊμάρ Μόργκαν.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας θα κάνει και ο Άρης Λυκογιάννης, που θα πλαισιώσει τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στα ημιτελικά και το αποψινό είναι το 290ο  παιχνίδι τους στα πλέι οφ, με τους «πράσινους» να μετρούν 14 σερί νίκες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.