ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Στην τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός, διακρίθηκε ο Κότσαρης

Την 3η θέση κατέλαβε ο Παναθηναϊκός σε διεθνές τουρνουά που έγινε στην Ολλανδία με τον Κώστα Κότσαρη να αναδεικνύεται ο κορυφαίος τερματοφύλακας της διοργάνωσης.

Στην τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός, διακρίθηκε ο Κότσαρης

Η Κ20 του  Παναθηναϊκού  έλαβε μέρος στο «Internationale Cor Groenewegen Toernooi»  που πραγματοποιήθηκε στο Ούιτγκεεστ της Ολλανδίας. Πρόκειται για ένα από τα πιο φημισμένα τουρνουά ακαδημιών της Ευρώπης που διεξάγεται εδώ και 30 χρόνια με τον Παναθηναϊκό να παίρνει συχνά μέρος.

Εκτός του «τριφυλλιού» συμμετείχαν  επίσης οι Τορίνο, Μπενφίκα, Σταντάρ Λιέγης, Άλκμααρ, Τζένοα, Ντε Χαάγκ και η διοργανώτρια.

Ο Παναθηναϊκός, με αρκετές προσθήκες και από την Κ17, ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι 3-0 από τη Ντε Χαάγκ, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Τζένοα. Το «τριφύλλι» επικράτησε 5-0 της διοργανώτριας και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Εκεί ηττήθηκε 1-0 από τη Μπενφίκα, η οποία νίκησε 2-1 την περσινή νικήτρια Τορίνο και πήρε το τρόπαιο.

Οι «πράσινοι» κατέλαβαν την 3η θέση βάσει των τερμάτων και της άμυνας τους. Σημαντική ήταν η διάκριση που γνώρισε ο νεαρός τερματοφύλακας Κώστας Κότσαρης, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας του τουρνουά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ