ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Προετοιμασμένοι και για την Πέμπτη»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, έδωσε το σύνθημα για ανάλογη εμφάνιση και την Πέμπτη (29/05) κόντρα στον ΠΑΟΚ, ώστε να γίνει το 2-0 στη σειρά.

Μποχωρίδης: «Προετοιμασμένοι και για την Πέμπτη»

Ο νεαρός γκαρντ του τριφυλλιού, αναφέρθηκε στη δική του παρουσία που άλλαξε την εικόνα του ματς στο τρίτο δεκάλεπτο και τόνισε πως παρά τις αλλαγές που επηρεάζουν την ομάδα, παραμένουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε πει πως άσχετα ποιοι είναι καλά και ποιοι όχι, να δίνουμε το 100%. Αυτό έκανε η ομάδα σήμερα. Είναι όμορφο συναίσθημα για κάθε παίκτη, όταν νιώθει πως είναι χρήσιμος. Αυτό ένιωσα κι εγώ σήμερα. Δεν έχει σημασία η διαφορά. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και θα είμαστε προετοιμασμένοι να κερδίσουμε και την Πέμπτη (26/5). Οι αλλαγές επηρεάζουν κάθε ομάδα. Στην ομάδα μας, όμως, τις έχουμε δεχτεί με πολύ καλό τρόπο. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.