Ποδόσφαιρο

Με Σουηδικές… «πλάτες» ο Βέμερ

Ο Γιενς Βέμερ αναμένεται να αφιχθεί σύντομα στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Εισήγηση του Νίλσον, ΟΚ από Χένρικσεν για τον Γερμανό, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Ο Γιενς Βέμερ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το δεξί μπακ του Παναθηναϊκού, της επόμενης σεζόν και σύμφωνα με την «Πράσινη» την εισήγηση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή έχει κάνει ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού», Μίκαελ Νίλσον, ο οποίος εκτελεί «χρέη» σκάουτερ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα το ΟΚ για τον Βέμερ, έχει δώσει σύμφωνα με την εφημερίδα και ο Ρενέ Χένρικσεν.

Ο 29χρονος άσος, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα σύντομα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά και δεν στραβώσει κάτι… θα υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Ο Βέμερ προτιμήθηκε από τον Λιζόν του Άγιαξ, όντας ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ωστόσο και ο Ολλανδός παραμένει στη λίστα, σε περίπτωση που «χαλάσει» η μεταγραφή του Γερμανού. Αν και εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ο Βέμερ θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τους Καλτσά και Λουντ, ενώ έρχεται και ο Εσιέν…

Exit mobile version