ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κλειστές λόγω βλάβης οι πισίνες στο ΟΑΚΑ

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα το απόγευμα λόγω βλάβης οι ανοιχτές αγωνιστικές πισίνες του κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ.

Κλειστές λόγω βλάβης οι πισίνες στο ΟΑΚΑ

Κλειστές θα παραμείνουν, λόγω βλάβης σήμερα το απόγευμα οι  ανοιχτές πισίνες στο ΟΑΚΑ. Έτσι, η προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης θα πραγματοποιηθεί στις 14:30 στην κλειστή πισίνα, ενώ η προαγωνιστική ομάδα θα μεταφερθεί στο κολυμβητήριο στο Γουδή στις 18:45. Όσον αφορά τις προπονήσεις των επιλέκτων αναβάλλονται, ενώ για τα υπόλοιπα τμήματα κολύμβησης θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Για τα τμήματα του Water Polo, η παιδική και η εφηβική ομάδα θα βρεθούν στις 19:00 στο κολυμβητήριο των Ιλισίων για να παρακολουθήσουν την ανδρική ομάδα στον δευτερο τελικό του πρωταθλήματος. Αύριο το μεσημέρι θα φιλοξενηθούν στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου στις 13:15.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.