ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Με πράσινη ψυχή!

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στα ίσια τον Ολυμπιακό, αλλά ηττήθηκε με 8-7 στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο των ανδρών. Τρομερή εμφάνιση από τους παίκτες του Κώστα Λούδη, που έχασαν στις λεπτομέρειες το ντέρμπι.

Με πράσινη ψυχή!

Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, κόντραρε στα ίσια τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει και την νίκη. Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στην σειρά των τελικών και πλέον χρειάζεται μία νίκη για να πάρει και τον τίτλο.

Το ματς

Οι πράσινοι μπήκαν πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι και ήδη στα πρώτα λεπτά είχαν χάσει 2-3 ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Τελικά ο Αφρουδάκης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στο τριφύλλι, κάνοντας το 1-0. Ο Μάγιαρακ όμως με ένα τυχερό γκολ από το κέντρο και αφού η μπάλα κόντραρε, ισοφάρισε σε 1-1 στην τελευταία φάση του πρώτου οκταλέπτου.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  (2ïò ÔÅËÉÊÏÓ Á1)

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, ο Αφρουδάκης κέρδισε το πέναλτι και ο Παπαδόγκωνας έδωσε νέο προβάδισμα στο τριφύλλι. Ο Κολόμβος όμως ισοφάρισε και πάλι άμεσα για τον Ολυμπιακό, φέρνοντας το παιχνίδι και πάλι στα ίσα.

Ο Ολυμπιακός τελικά πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα, πριν το τέλος του ημιχρόνου, με τον Βλαχόπουλο να κάνει το 3-2.  Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  (2ïò ÔÅËÉÊÏÓ Á1)

Με την έναρξη της επανάληψης ο Φουντούλης έκανε το 2-4 για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε. Ο Παπαδόγκωνας αρχικά μείωσε σε 3-4 και ο Καλογεράκος με σουτ έφερε το 4-4 και οι πράσινοι έδειχναν έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την νίκη. Στα μισά της περιόδου ο Μουρίκης έβαλε τον Ολυμπιακό και πάλι μπροστά, ενώ λίγο αργότερα ο Δερμιτζάκης δεν κατάφερε να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι.

Αυτό το πλήρωσαν δυστυχώς οι παίκτες του Λούδη, που είδαν τον Βλαχόπουλο να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Αυτό ήταν και το σκορ της τρίτης περιόδου. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το τελευταίο οκτάλεπτο με γκολ, με τον Καλογεράκο να ευστοχεί σε νέο πέναλτι και να κάνει το 5-6. Λίγα λεπτά αργότερα ο Θεοδωρόπουλος ισοφάρισε και πάλι.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  (2ïò ÔÅËÉÊÏÓ Á1)

Με 6 λεπτά να απομένουν για το φινάλε, ο Βλαχόπουλος έκανε το 7-6 για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μάγιαρακ λίγο πιο μετά έκανε το 8-6. Το τριφύλλι προς το φινάλε του ματς μείωσε και πάλι σε 7-8, αλλά στην τελευταία επίθεση έγινε κακή επιλογή και έτσι το τελικό σφύριγμα, βρήκε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία πάρα πολύ δύσκολη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 2-2, 3-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ.Λούδης): Καραμπέτσος, Κομάντινα, Σαρτζετάκης, Κόχειλας, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Καλογεράκος 1, Αφρουδάκης 1, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος, Γερακούδης, Γρηγοριάδης, Παπαδημητρίου, Σπυρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Δελακάς, Βλαχόπουλος 3, Φουντούλης 1, Δερβίσης, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Γούνας, Γαλανίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ