ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαυρίας: «Δείξαμε το πρόσωπο που έπρεπε»

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε μετά την λήξη του ματς στην κάμερα της Nova για το καλό πρόσωπο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ και για το μέλλον του.

Μαυρίας: «Δείξαμε το πρόσωπο που έπρεπε»

Ο άσος του τριφυλλιού σκόραρε σήμερα το πρώτο του γκολ, μετά την επιστροφή του στην ομάδα. Αποκάλυψε πως θα υπάρξουν συζητήσεις για την παραμονή και μετά το τέλος του δανεισμού και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω πως η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε να δείξει και θα πρέπει και στην συνέχεια να είναι το ίδιο αποφασισμένη και σοβαρή.

Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά η εικόνα που πρέπει να παρουσιάσουμε σε κάθε παιχνίδι ακόμα και φιλικό θα πρέπει να είναι καλή και αυτό θα κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κοιλιά που υπήρξε προς το τέλος του πρωταθλήματος: «Συμφωνώ πως μπορεί να κάναμε μια κοιλιά, όμως από εκεί και πέρα καθίσαμε κάτω ξέραμε πως θα έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι 100% και αυτό έγινε».

Για το αν η αλλαγή εικόνας είχε να κάνει με την αλλαγή στην τακτική: «Δουλεύαμε πολύ στην τακτική στην προπόνηση και πολλά από όσα κάναμε βγήκαν στο γήπεδο και στην επίθεση που πετύχαμε αρκετά γκολ, αλλά και στην άμυνα που το σημαντικό είναι πως δεν δεχτήκαμε γκολ».

Για την προετοιμασία της νέας χρονιάς: «Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα έχει ήδη κινηθεί μεταγραφικά πριν την προετοιμασία γιατί οι παίκτες αυτοί θα είναι στην προετοιμασία και αυτό είναι σημαντικό και για τους ίδιους».

Για τον ίδιο: «Το ποδόσφαιρο έτσι είναι θα υπάρχουν ευκαιρίες, από εδώ και πέρα θα υπάρξουν συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.