ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Οικογενειακό» δείπνο και βράβευση σε «Σίφο» (pics)

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού παρέθεσε το τελευταίο γεύμα για την φετινή σεζόν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ σε εστιατόριο στον Αστέρα Βουλιαγμένης και εκεί βραβεύτηκε και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

«Οικογενειακό» δείπνο και βράβευση σε «Σίφο» (pics)

Το βράδυ της Δευτέρας η διοίκηση των πρασίνων πραγματοποίησε το αποχαιρετιστήριο γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την φετινή σεζόν. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, τα χαμόγελα και οι πλάκες έδιναν και έπαιρναν.

Σε μία ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, ο Γιάννης Αλαφούζος βράβευσε τον Γκόρντον Σίλντενφελντ που αποχωρεί από την ομάδα μετά από δύο χρόνια εξαιρετικής παρουσίας. «Ευχαριστώ πολύ. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια, θα σας έχω όλους στην καρδιά μου και θα είμαι οπαδός της ομάδας. Θα τα λέμε με όλους φυσικά και στο instagram”»ήταν τα λόγια του Κροάτη μέσα σε… αποθέωση από τους συμπαίκτες του!

ÊÏÕÔÑÏÕÌÐÇÓ ÌÐÏÕÑÌÐÏÓ ÔÁÕËÁÑÉÄÇÓ ÏÉÊÏÍÏÌÉÄÇÓ   ÃÅÕÌÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÁÍÁÓÔÁÓÉÏÕ ÂÏÊÏËÏÓ ÃÅÕÌÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
1256650
ÔÁÕËÁÑÉÄÇÓ ÌÐÏÕÑÌÐÏÓ ÁËÁÖÏÕÆÏÓ  ÃÅÕÌÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÖÕÓÓÁÓ ÁÍÁÓÔÁÓÉÏÕ ÐÅÔÑÉÔÓ ÃÅÕÌÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÌÁÕÑÉÁÓ  ÃÅÕÌÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÊÏÕÔÑÏÕÌÐÇÓ ÁËÁÖÏÕÆÏÓ ÐÑÁÍÉÔÓ ÓÉËÍÔÅÍÖÅËÍÔ  ÃÅÕÌÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÖÕÓÓÁÓ ÃÅÕÌÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
1256689
ÁÍÁÓÔÁÓÉÏÕ ÖÕÓÓÁÓ ÃÅÕÌÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÁËÁÖÏÕÆÏÓ ÁÍÁÓÔÁÓÉÏÕ  ÃÅÕÌÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÆÅÊÁ ÍÉÍÇÓ  ÃÅÕÌÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÁÍÁÓÔÁÓÉÏÕ ÁËÁÖÏÕÆÏÓ ÓÉËÍÔÅÍÖÅËÍÔ  ÃÅÕÌÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.