ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Περάσαμε δίκαια»

Παρά τη μαχητικότητα του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και προκρίθηκε δίκαια στους τελικούς, σύμφωνα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

«Περάσαμε δίκαια»

Όσα είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και αυτό ήταν κάτι που το ξέραμε πριν το τζάμπολ. Μετά τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ παίξαμε και πάλι καλά. Πήραμε ένα μεγάλο προβάδισμα στην αρχή, αλλά ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιδράσει στη συνέχεια του παιχνιδιού και ήμασταν έτοιμοι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πορεία του κατά την διάρκεια της χρονιάς, αλλά νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε και στα τρία ματς και περάσαμε στους τελικούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.