ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημήτρης Στρατής

Μόνο οι καυγάδες είχαν ενδιαφέρον

Οι Αρκάδες πήγαν το παιχνίδι στη δύναμη και οι «πράσινοι» (δίχως το παραμικρό κίνητρο) ακολούθησαν πρόθυμα. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Μόνο οι καυγάδες είχαν ενδιαφέρον

Το μόνο που μας έμεινε από το σημερινό ματς-αγγαρεία ήταν η απορία για τον λόγο που χρόνια τώρα οι Αρκάδες ψάχνονται για καυγάδες όποτε αντικρίζουν το τριφύλλι.

Για μια ακόμα σεζόν τα πλευρά κι οι γάμπες των «πρασίνων» μελάνιασαν από το άγαρμπο παιχνίδι του Καλίφα Σανκαρέ που βρήκε «άξιο» συμπαραστάτη στο πρόσωπο του Ιγκλέσιας αλλά και τον «προβοκάτορα» Γιαννιώτα. Ο τελευταίος έχει τσαγανό, ξέρει μπάλα αλλά η τάση του να «δείξει» πράγματα στους επόμενους εργοδότες του (μέχρι να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΟΣΦΠ γιατί μετά δίνονται… φύλλα πορείας) σκαρώνοντας μανούρες με τους «πράσινους» είναι κόλπο που το έκαναν κι άλλοι δίχως το παραμικρό όφελος.

Πέρσι ένας Διαμαντάκος σκόραρε με τον Εργοτέλη στο κύπελλο και ξεκίνησε διάλογο με την «13», φέτος απλά παρίστανε τον… κώνο στα εσωτερικά διπλά στου Ρέντη. Ο Κολοβός έλεγε τα δικά του στον αγώνα του πρώτου γύρου στην (άδεια) Λεωφόρο μα οι λιμανίσιοι δεν τον πήραν από τη Ν. Σμύρνη προτιμώντας Ντοσεβίδες, Εντιγκάδες, Τζιμάκους, οπότε τζάμπα το «θέατρο».

Αυτό που μας άρεσε είναι πως οι οικοδεσπότες «απάντησαν» παρότι την παραμικρή κάψα δεν είχαν για το ματς ακόμα κι αυτοί που είναι… υπεράνω υποψίας. Ο Νάνο «τα πήρε» από την πονηρή προβολή του Γιαννιώτα στο 32′, ο Λαγός έσπευσε για «βοήθεια» βρίσκοντας (άθελά του) με το γόνατο τον βραχύσωμο εξτρέμ ενώ ο «τσίμπησε» κι ο Κουτρουμπής που αρπάχτηκε με τον Σκούρτη.

Το παιχνίδι «μύριζε» από τη σέντρα με τον Φερνάντεζ να πέφτει πάνω στον Ταυλαρίδη (βρήκε… παίκτη κι αυτός!) με τον βετεράνο άσο να τον «στέλνει» ένα μέτρο μακριά και λίγο αργότερα την κάμερα να συλλαμβάνει τον «30» (άλλο… ήρεμο παιδί αυτό!) να στέλνει… ευχές στον Γιαννιώτα!

Ως κι ο πράος Σωτήρης Νίνης πρόλαβε να τσακωθεί με τον Ιγκλέσιας που μέχρι ν΄ αντικατασταθεί είχε λυμένο το ζωνάρι για καυγά! Εκτός των… συρράξεων κατεγράφη μια ακόμα καλή εμφάνιση του Κουτρουμπή, ο θετικός Μαρινάκης παρά το πολύμηνο «σκούριασμά» του αλλά και τα θρυλικά «τσαρούχια» του Αμπντούλ Ατζαγκούν τα οποία αυξάνονται όποτε ο Αφρικανός καλείται να εκτελέσει ή να πασάρει σε συμπαίκτη εντός του αντίπαλου κουτιού.

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ