Ποδόσφαιρο

Στο στόχαστρο ο Σίβοκ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα , ο Παναθηναϊκός εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του 32χρονου διεθνή Τσέχου αμυντικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα πάρει τον ρόλο του ηγέτη στην πράσινη άμυνα μετά την φυγή του Γκόρντον Σίλντεφελντ και σύμφωνα με την Sportday έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Τσέχο διεθνή, Τόμας Σίβοκ.

Ο 32χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, με την οποία είχε μια σπουδαία καριέρα επί επτά συνεχόμενα χρόνια και αγωνίστηκε περισσότερα από 170 παιχνίδια με τη φανέλα της. Είχε πάει στους Τούρκους το 2008 από την Ουντινέζε έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ και είναι 48 φορές διεθνής με τη φανέλα της Τσεχίας, έχοντας σημειώσει πέντε γκολ. Η περίπτωσή του απασχολεί σοβαρά τον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός ότι έχει κασέ που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίας, οι «πράσινοι» έχουν τον τρόπο, όπως έδειξαν και με την περίπτωση του Εσιέν, να τον δελεάσουν.

Μαζί με τον Σίβοκ υπάρχουν ακόμα 3-4 ονόματα που έχουν ξεχωρίσει, ωστόσο οριστικές αποφάσεις αναμένεται να έχουμε από τη Δευτέρα, όταν και θα γίνει σύσκεψη στον Παναθηναϊκό για όλα τα θέματα.

Exit mobile version