Ποδόσφαιρο

Εξορμήσεις Παναθηναϊκής Συμμαχίας (Pics)

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ξεκινάει εξορμήσεις στην περιφέρεια, με σκοπό την ενημέρωση των φίλων της ομάδας για όλα τα ζητήματα του συλλόγου ενόψει και την νέας χρονιάς.

Οι φίλοι της ομάδας που διαμένουν στην επαρχία, θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους ανθρώπους της Συμμαχίας αλλά και της διοίκησης της ομάδας, για όλα όσα απασχολούν το «τριφύλλι».

Παράλληλα, έχει ετοιμαστεί και ειδική ενημέρωση από την Παναθηναϊκή Συμμαχία για θέματα εγγραφής νέων μελών, για τις τιμές τα προνόμια, αλλά και για τις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2015-2016.

Στις συζητήσεις που ξεκινάνε με πρώτο προορισμό τη Νεμέα στις (13/06, 11:30) και το σύνδεσμο της θύρας 13, όλοι οι φίλοι της ομάδας από τη γύρω περιοχή θα μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις τους σε μια συνάντηση άκρως Παναθηναϊκή.

Παράλληλα, η Παναθηναϊκή Συμμαχία την ίδια μέρα το απόγευμα (19:30), θα βρίσκεται και στην Καλαμάτα στο «Ellite city resort», με σκοπό την ενημέρωση των φίλων του «τριφυλλιού» της περιοχής.

Ενώ και την Κυριακή (14/06, το κλιμάκιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, θα μεταβεί στη Σπάρτη και στο «Mirador café», ώστε να ενημερώσει και τους «Σπαρτιάτες» Παναθηναϊκούς για τα θέματα της ομάδας.

Exit mobile version