ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημήτρης Στρατής

«Προστατεύστε» την έδρα

Αν ο ΠΑΟ πάρει τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ και προλάβει να ενταχθεί ο Μπατίστα τότε ίσως τους ξανακάνεις να σκούζουν. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

«Προστατεύστε» την έδρα

Λαμβάνοντας υπόψη το …τεταμένο κλίμα στην εξέδρα, τις σοβαρές απουσίες και το γεγονός ότι ο μόνιμος πρωταθλητής έχει δύο καινούργια παιδιά στην ομάδα που προσπαθεί να τα εντάξει όπως –όπως στο σύνολο (δυσκολότατο Ιούνη μήνα) το μέλλον της σειράς μας κάνει να αισιοδοξούμε, αν φυσικά οι «πράσινοι» καταφέρουν να «προστατεύσουν» την έδρα τους.

Δύο μήνες μετά την αποχώρηση Ιβάνοβιτς και βλέπουμε την ομάδα να πατά σ’ άλλες λογικές που αν είχαν εφαρμοστεί από το ξεκίνημα ίσως το πλεονέκτημα έδρας να άνηκε στους κυπελλούχους. Σαφώς το τριφύλλι ως τον Δεκέμβρη έπαιζε υπέροχο μπάσκετ όμως μετά κάτι οι συνεχόμενοι τραυματισμοί, κάτι τα κολλήματα του Ντούσκο «δυσφήμησαν» το ρόστερ παρότι δεν νομίζουμε οι φιναλίστ της Ευρωλίγκας να διαθέτουν τόσο…καλύτερους παίκτες.

Απόψε χωρίς Παππά, Γκιστ, Μπατίστα οι οικοδεσπότες είχαν ευκαιρία για πειστική νίκη μα η λήξη του αγώνα σου έβγαζε την εντύπωση πως αν είχαν ακόμα ένα στήριγμα Φώτσης-Λουκάς θα τους «έστελνες». Ο Μανωλόπουλος εισάγοντας λίγα μόνο τρικ (Νέλσον στο ποστ, Διαμαντίδης να μην κουράζεται στο κατέβασμα μπάλας, Λουκάς στο «5», ένταξη Μποχωρίδη στο rotation) έκανε την ομάδα περισσότερο ρωμαλέα αφού μέχρι πρότινος το στυλ ήταν «όσα βάλουμε, όσα φάμε». Κύριο γνώρισμα ισπανικών ομάδων, κόλπα που στην Αθήνα χρειάζεται πολύς χρόνος να τα εντάξεις σε σύνολο που έχει μάθει να ζει και να πεθαίνει απ’ την άμυνά του. Ραντεβού στο ΟΑΚΑ…

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ