ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαυρίας: «Δεν είναι στο χέρι μου το αν θα μείνω»

Ο Χάρης Μαυρίας ξεκαθάρισε πως ρόλο στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό δεν παίζει μόνο το τι θέλει εκείνος.

Μαυρίας: «Δεν είναι στο χέρι μου το αν θα μείνω»

Ο άσος του τριφυλλιού, μίλησε για την απόδοση του στα πλέι οφ, σχολίασε την αφαίρεση βαθμών μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24 radio 103,3:

Για την απόδοσή του στα πλέι οφ: «Είχα την ατυχία να τραυματιστώ στα μέσα Απριλίου. Έγινε καλή δουλειά στην αποθεραπεία. Ήμουν συγκεντρωμένος και έκανα όσα μου ζήτησε ο προπονητής μου. Όταν μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε, πρέπει να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο».

Για την αφαίρεση βαθμών μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον αντίκτυπο που είχε στην ομάδα: «Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ενδιαφερόμαστε μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα μέσα στο γήπεδο απέδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την πρωτιά. Αυτός άλλωστε είναι πάντα ο στόχος του Πααθηναϊκού. Σίγουρα υπήρχε απογοήτευση λόγω της αφαίρεσης βαθμών, αλλά στα πλέι οφ δείξαμε δυνατοί και κάναμε τη δουλειά μας».

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ: «Δουλέψαμε πολύ και δείξαμε υπομονή σε αυτά τα παιχνίδια. Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Έχει αλλάξει τελείως η νοοτροπία της ομάδας . Η ομάδα έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή».

Για το αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό: «Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ η ομάδα. Δεν είναι μόνο στο χέρι  μου το αν θα μείνω. Θα υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα  στις δύο πλευρές και θα βρεθεί μια λύση τις επόμενες εβδομάδες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.