ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία στο δρόμο!

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία, εδώ και τρία χρόνια αποτελεί την καρδιά και την ψυχή της ΠΑΕ, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας να αποτελεί μέρος αυτής. Η Π.Σ. βγαίνει στο δρόμο, επισκέπτεται την περιφέρεια και ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξή του.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία στο δρόμο!

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία αποτελεί τον «πυρήνα» της χρηματοδότησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού», κάτι που σημαίνει πως ακόμα και η πιο μικρή βοήθεια (απλή εγγραφή πχ), αποτελεί στήριγμα στη διοίκηση του συλλόγου.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, γεγονός που αποτυπώνεται και στην αύξηση που παρουσιάζουν οι εγγραφές στην Π.Σ..

Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται καυτό και για την Π.Σ., καθώς η εξόρμηση στην περιφέρεια με σκοπό να αγκαλιάσει και να αγκαλιαστεί από τον κόσμο της ομάδας, ξεκινάει άμεσα, με τους απανταχού Παναθηναϊκούς, να είναι πιο «ζεστοί» από ποτέ, βλέποντας και οι ίδιοι, ότι γίνεται τιτάνια προσπάθεια για να φτάσει το «τριφύλλι» και πάλι στην κορυφή.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρχή από την Πελοπόννησο

Η Π.Σ. θα ξεκινήσει την περιοδεία της από τη Νεμέα και την Καλαμάτα (16/6), όπου θα βρεθεί και ο Δημήτρης Σαραβάκος (μόνο στην Καλαμάτα), ενώ την επόμενη μέρα θα βρεθεί στη Σπάρτη (14/6). Στη συνέχεια ακολουθεί η Ορεστιάδα και η Αλεξανδρούπολη(20/21/6), ενώ η αντιπροσωπεία της Π.Σ., αναμένεται να βρεθεί και σε Κομοτηνή, Καβάλα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Χαλκίδα, Θήβα, Λαμία, Χανιά, Ρόδος, Πάτρα, Ζάκυνθος, Πρέβεζα, Καναλάκι και Κοζάνη, με τις ημερομηνίες να μην έχουν προκαθοριστεί ακόμα (θα γίνει σύντομα).

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία θα εκπροσωπηθεί στην περιοδεία από τον Υπεύθυνος της Π.Σ., κ. Θάνο Χονροδήμο, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Βασίλη Κωνσταντίνου και τον αντιπρόεδρο της Π.Σ., κ. Τάκη Οικονομόπουλο, ενώ θα υπάρξουν και παρουσίες… εκπλήξεις σε κάποιους από τους προορισμούς.

Ξεκινάμε με Νεμέα ( 13/6, 11:30 ), Kαλαμάτα ( 13/6, 19:30 ), Σπάρτη ( 14/6, 12:30 ). Όλοι εκεί!!!

Posted by Paomprosta.gr (Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012)-Official on Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.