ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παράπονα Παπαδόπουλου για την διαιτησία

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ.

Παράπονα Παπαδόπουλου για την διαιτησία

Στην κλήρωση για τους διαιτητές του τρίτου τελικού, την πράσινη ΚΑΕ εκπροσώπησε ο Μάνος Παπαδόπουλος και εκεί μίλησε για τα λάθη του κυρίου Χριστοδούλου στον πρώτο τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

«Απορούμε για κάποιες αποφάσεις του κ. Χριστοδούλου οι οποίες δεν συμβαδίζουν με την κλάση του ως διαιτητή. Θεωρούμε πως ήταν ατυχείς», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ο Παπαδόπουλος.

Οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και Γιώργος Σκινδήλιας κατέθεσαν με την σειρά τους στην ΚΕΔ, DVD από το χθεσινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ και είχαν και εκείνοι παράπονα από τους διαιτητές.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 16.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.