ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Ε.Ε.Α οι Γιαννακόπουλος και Παπαδόπουλος

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βρεθούν ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, στις 18 του μηνός, για το θέμα που έχει προκύψει με την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την μεταβίβαση των μετοχών.

Στην Ε.Ε.Α οι Γιαννακόπουλος και Παπαδόπουλος

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε κάνει καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που ανέφερε πως ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι ακατάλληλος για να είναι μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πως πρέπει να του αφαιρεθεί άμεσα η άδεια που του δόθηκε για να αγοράσει τις μετοχές, αλλά και ότι η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι προσχηματική και εικονική και απλά έγινε για να αποφύγει ο τελευταίες τις ποινές του αθλητικού δικαστή.

Σήμερα Πέμπτη 11/6 η συνεδρίαση της ΕΕΑ συζήτησε για το θέμα χωρίς να πάρει καμία απόφαση, αλλά ζήτησε να υπάρξει νέα ακρόαση σε επτά ημέρες, όπου θα δώσουν το παρών οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ παράλληλα και υπομνήματα από τις δύο ΚΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.