ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Όταν χώρισαν οι δρόμοι Παναθηναϊκού και Ομπράντοβιτς (Pics, Vids)

Σαν σήμερα το 2012, χώρισαν οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά από δεκατρία όλοκληρα χρόνια γεμάτα διακρίσεις και τίτλους.

Όταν χώρισαν οι δρόμοι Παναθηναϊκού και Ομπράντοβιτς (Pics, Vids)

Μετά από δεκατρία χρόνια κοινής πορείας, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Παναθηναϊκός βάζουν τέλος στη συνεργασία τους. Όμως μια μέρα σαν σήμερα το 2012, θα γίνει και επίσημο, με τις ανακοινώσεις των δύο πλευρών να είναι συγκινητικές.

«Όταν οι συνθήκες το φέρνουν έτσι και φεύγει ένας φίλος, το αντίο φαντάζει δύσκολο… Αισθανόμαστε τον Ομπράντοβιτς σαν μέλος της οικογένειας μας και νιώθουμε πως στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν, γι’ αυτό δεν του λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν φίλε, ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία συνοδευόταν με μια συγκινητική δήλωση του Σέρβου προπονητή.

Ομπράντοβιτς-1

«Όταν ήρθα τον Ιούνιο του 1999 στον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσα ούτε να το φανταστώ ότι αυτή θα ήταν η ομάδα μου, η οικογένειά μου, το σπίτι μου για δεκατρία ολόκληρα χρόνια.

Οι Αρχές που έχω από την οικογένειά μου, πάντα μου υπενθυμίζουν ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σέβεσαι τους ανθρώπους, αν θέλεις να σε σεβαστούν και αυτοί.  Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να τονίσω αυτή τη στιγμή.

Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία κατέστησε δυνατό με όλες της τις δυνάμεις, να είμαστε όλοι μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να χαιρετίσω με σεβασμό, όλους όσοι εργάζονται στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ, με τους οποίους είχα μια εκπληκτική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.  Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, οι οποίοι ήταν ΠΑΝΤΑ-ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ μαζί μας, διότι χωρίς τη βοήθειά τους ποτέ δεν θα τα καταφέρναμε. Φυσικά ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ προς όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα 13 χρόνια.

Όλοι μαζί, η Οικογένεια Γιαννακόπουλου, οι εργαζόμενοι στην ΚΑΕ, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες και οι φίλαθλοι τις ομάδας, καταφέραμε να κάνουμε τον μπασκετικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ένα μεγάλο κλαμπ  προς το οποίο τρέφει σεβασμό όλη η Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή πήρα μια ΠΟΛΥ-μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δύσκολη απόφαση για μένα, πως η συνεργασία όλων αυτών των ετών τελείωσε.

Πιστεύω πως ότι συμβαίνει σε μια οικογένεια πρέπει να μένει μέσα σε αυτή. Γιατί όπως λέει και ο σοφός ελληνικός λαός « Τα εν οίκω, μη εν δήμω». Αναμφίβολα θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτή μου η απόφαση είναι η καλύτερη δυνατή για όλους.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για 13 χρόνια ήταν η ΟΜΑΔΑ μου και το ΣΠΙΤΙ μου και αυτό θα μείνει έτσι σε όλη μου τη ζωή. Νιώθω και είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλους τους εκπροσώπους του γραπτού, τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού και ηλεκτρονικού τύπου για την αγαστή συνεργασία μας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κουμπάρο και άμεσο συνεργάτη μου Δημήτρη Ιτούδη για την εξαιρετική μας συνεργασία όλα αυτά τα 13 χρόνια, ανέφερε το μήνυμα του Ζέλικο.

550_334_308466

Σ’ αυτά τα δεκατρία χρόνια ο Παναθηναϊκός με τον Ζοτς στον πάγκο του, θα κατακτούσε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. 11 πρωταθλήματα, 7 κύπελλα Ελλάδας και 5 Ευρωπαϊκά αλλά και πολλές διακρίσεις που έκαναν τον Παναθηναϊκό την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια.

ZOTS3_491_355

Δύο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 20/03/14, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεφε στο σπίτι του ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, δίνοντας την ευκαιρία στους «πράσινους» οπαδούς να τους δείξουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σου για όλα όσα έζησαν με εκείνον στον πάγκο της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ