ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ξεκίνησε η πρώτη περίοδος του Summer Camp στο κλειστό της Λεοφώρου

Με εκλεκτούς προσκεκλημένους ξεκίνησε σήμερα, η πρώτη περίοδος του Summer Camp στο κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου.

Ξεκίνησε η πρώτη περίοδος του Summer Camp στο κλειστό της Λεοφώρου

Το πρόγραμμα αρχικά ξεκίνησε με προβολή βίντεο και συζήτηση με τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος μετά το σεμιναριακό κομμάτι, μοίρασε αυτόγραφα και συμβουλές στους μικρούς επίδοξους καλαθοσφαιριστές. Αργότερα ξεκίνησαν και οι προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του Κώστα Παπαδόπουλου.

Το απόγευμα το κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου στο οποίο διεξάγετε το Summer Camp, θα επισκευθεί ένα πρώην έλος των ακαδημιών του «τριφυλλιού», ο Φώτης Ζούμπος. Ενώ την Παρασκευή, θα βρεθεί στο χώρο και ο Νίκος Παππάς.

Οι θέσεις έχουν όλες καλυφθεί καθώς συμμετέχουν 60 παιδιά. Η πρώτη περίοδος του Summer Camp θα τελειώσει την Κυριακή και μια μέρα μετά (22/6) θα ξεκινήσει η δεύτερη περίοδος μέχρι τις 27 Ιουνίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ