ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκέφτεται να μην κατέβει στο πρωτάθλημα!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην κατεβάσουν την ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα, μετά τη συνάντηση που είχε ο Γιάννης Αλαφούζος με Μελισσανίδη, Σαββίδη.

Σκέφτεται να μην κατέβει στο πρωτάθλημα!

Η συνάντηση έγινε, μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις με την εγκληματική οργάνωση και τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται, επί της ουσίας, για επανάληψη της προ πενταμήνου κουβέντας που είχαν οι τρεις άνδρες.

Κοινή διαπίστωση και θέση των τριών ανδρών είναι ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και το ποδόσφαιρο… βρωμάει από την κορφή ως τα νύχια. Μάλιστα, όπως σας γράψαμε και παραπάνω, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σκέφτονται να μην κατεβάσουν την ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα. Η θέση τους είναι πως «ο Παναθηναϊκός σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα εφόσον δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του».

Μένει να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Μην ξεχνάμε ότι αύριο απολογείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από την κατάθεση του οποίου θα εξαρτηθούν πολλά…

Εξελίξεις με Γιαννούλη!
Εξελίξεις με Γιαννούλη! 17.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.