ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για Μαυρία

Η Σάντερλαντ είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Χάρη Μαυρία στον Παναθηναϊκό, ωστόσο γνωρίζει πως το «τριφύλλι» δεν διατίθεται να πληρώσει επταψήφιο αριθμό, για την αγορά του.

Τα δεδομένα για Μαυρία

Ο Μαυρίας αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία για την έναρξη της προετοιμασίας της Σάντερλαντ, ωστόσο όπως αναφέρει η «Sunderland Echo», αν οι «μαυρόγατες» πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό, θα… μπουν μέσα οικονομικά, καθώς οι «πράσινοι» δεν θα πληρώσουν επταψήφιο αριθμό, για την απόκτησή του.

Μαυρίας και Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θέλουν να συνεχίσουν μαζί… ωστόσο το οικονομικό είναι μεγάλο «αγκάθι», αφού η Σάντερλαντ ξόδεψε γύρω στα 3 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει και σε περίπτωση που τον πουλήσει θα ζημιωθεί οικονομικά.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα από την Βρετανία, αν η Σάντερλαντ ικανοποιηθεί οικονομικά θα πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο το ερωτηματικό που πλανάται είναι ποιο θα είναι το ύψος του ποσού που θα ζητήσουν οι «μαυρόγατες», με την υπόθεση να έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.