ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο κόσμος αγκαλιάζει την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Η εξόρμηση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην Ελληνική περιφέρεια συνεχίζεται, με τον κόσμο να αγκαλιάζει την προσπάθεια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Ο κόσμος αγκαλιάζει την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Η αντιπροσωπεία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ξεκίνησε από την Καλαμάτα, όπου πάνω από 300 άτομα έδωσαν το «παρών», δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξή τους, στην «ψυχή» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι εγγραφές ήταν αυξημένες, με τον κόσμο αφενός να έχει «ζεσταθεί» με τις μέχρι στιγμής κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό «παζάρι» και αφετέρου, ο κόσμος του «τριφυλλιού» δείχνει να κατανοεί πλέον το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του σε όλα τα επίπεδα.

panathinaikos24gr-Παναθηναϊκή Συμμαχία Καλαμάτα

Μετά την Καλαμάτα, ακολούθησαν η Νεμέα και η Σπάρτη, όπου έγιναν συναντήσεις γνωριμίας και κυρίως ενημέρωσης, προς τον κόσμο. Πλέον ακολουθούν Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπου και εκεί αναμένεται να χτυπήσει δυνατά η Παναθηναϊκή «καρδιά», των φίλων της ομάδας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
panathinaikos24gr-Παναθηναϊκή Συμμαχία Καλαμάτα

Πιο σημαντικό και από τις νέες εγγραφές όμως, είναι το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στον κόσμο του,  τον ενημερώνει και πάνω απ’ όλα προσπαθεί να καταστήσει σαφές, πως ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του, με την Παναθηναϊκή Συμμαχία, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, να έχει σημαίνοντα ρόλο στα τεκταινόμενα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα, για έναν Παναθηναϊκό, ενωμένο και δυνατό και τα καλύτερα έρχονται!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.