Ποδόσφαιρο

Ταμπάκης για παραμονή;

Θεωρητικά ο πρώην πορτιέρο της Νίκης Βόλου υπερτερεί έναντι Κότσαρη, Αναγνωστόπουλου για τη θέση του 3ου τερματοφύλακα.

Ρίξαμε μια ματιά στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξανδρος Ταμπάκης στον Πέτρο Παπαμακάριο (Sport24.gr) κι αναρωτιόμασταν για την σύνθεση της τριπλέτας των τερματοφυλάκων τη νέα σεζόν.

Ο 22χρονος πήρε φέτος «μυρωδιά» Σούπερ Λιγκ με τη Νίκη Βόλου, ταξίδεψε στην Ολλανδία για να ενταχθεί στο ρόστερ της Φένλο (Β΄ κατηγορίας) και γενικά δείχνει πιο έτοιμος να πάρει ρόλο 3ου τερματοφύλακα, πίσω από Στιλ, Κοτσόλη, αφού ο Κωνσταντίνος Κότσαρης (18) κι ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος (20) μέχρι τώρα απλώς συμπληρώνουν τα «διπλά» στο Κορωπί.

Ο Ταμπάκης βρέθηκε από τα 16 του (!) στην πρώτη ομάδα κι ίσως φέτος να του δοθεί η ευκαιρία να παραμείνει, στο κάτω-κάτω το ταλέντο του διαφημίζεται αρκετά σε μια θέση που ανέκαθεν ο Παναθηναϊκός διέθετε υπεροπλία. Άλλωστε στο τελευταίο κάλεσμα του Σέρχιο Μαρκαριάν για το (τραυματικό) ματσάκι στα νησιά Φερόε, οι τρεις πορτιέρο (Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης) προέρχονται από τον Παναθηναϊκό.

Σημειωτέον ότι ο Παναγιώτης Αγριόγιαννης που απομακρύνθηκε εσχάτως από το πόστο του γυμναστή των πορτιέρο «χρεώνεται» -όπως διέρρευσε- την στασιμότητα Αναγνωστόπουλου-Κότσαρη, άρα θεωρητικά ο Ταμπάκης είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτούς!

Exit mobile version