ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύο εκατομμύρια για Μαυρία!

Η Σάντερλαντ ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τον Χάρη Μαυρία, σύμφωνα με τη «Daily Star».

Δύο εκατομμύρια για Μαυρία!

Οι «μαυρόγατες» δεν δείχνουν διατεθειμένες να… χαρίσουν τον Χάρη Μαυρία, καθώς σπατάλησαν ένα σκασμό λεφτά για να τον αποκτήσουν από τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τους άγγλους η τιμή πώλησης του νεαρού άσου, είναι 2 εκ. ευρώ.

Μαυρίας και Παναθηναϊκός θέλουν να συνεχίσουν μαζί, ωστόσο δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι «πράσινοι» να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό, όχι για τον Μαυρία, αλλά για τον οποιονδήποτε.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαυρίας κόστισε 3 εκ. ευρώ στη Σάντερλαντ και όπως είναι λογικό η αγγλική ομάδα θέλει να… αποσβέσει τρόπον τινά, την επένδυσή της, πράγμα λογικό, αφού σπατάλησε αρκετά χρήματα και θέλει να πάρει κάτι πίσω.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η στάση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί αλλά και να μπορούσε, δεν θέλει να πληρώσει αυτό το ποσό (αν ισχύει τελικά) για τον Χάρη Μαυρία. Δεδομένα τον θέλει στην ομάδα ο Αναστασίου, ωστόσο από τη στιγμή κατά την οποία δεν μπορεί να έχει, δεν σκάει… κιόλας, αφού με την παρουσία του Καλτσά, υπάρχει παίκτης «γραμμής» και μαζί με τον Κλωναρίδη, καλύπτεται η δεξιά πλευρά του «τριφυλλιού».

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να κρατήσουν τον Μαυρία, μόνο σε περίπτωση εκ νέου δανεισμού, πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο. Σε αυτή την περίπτωση (μοιάζει πιο πιθανή…) ο Μαυρίας θα μπορούσε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να υπολογίζεται για την αρχή της σεζόν και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (θα βρίσκεται με τη Σάντερλαντ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.