ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διεκδικεί εκ νέου το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού η σημερινή διοίκηση

Mε ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός Α.Ο., γνωστοποίησε πως το τωρινό σχήμα της διοίκησης του Ερασιτέχνη, θα ξαναζητήσει το χρίσμα, στη Γ.Σ. και των εκλογών που θα ακολουθήσουν την 21η Ιουνίου.

Διεκδικεί εκ νέου το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού η σημερινή διοίκηση

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει πως το υφιστάμενο σχήμα διοίκησης με κάποιες κατάλληλες προσθήκες θα διεκδικήσει εκ νέου το «πηδάλιο» της «Μάνας του Λόχου», καθώς απεδείχθη άκαρπη η πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εν όψει της Γ.Σ. και των εκλογών της Κυριακής 21/06 και κατόπιν της άκαρπης πρόσκλησης ενδιαφέροντος που δημοσιεύσαμε, γνωστοποιούμε στα μέλη και τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο. πως το υφιστάμενο σχήμα διοίκησης, με κάποιες προσθήκες, θα διεκδικήσει ξανά το πηδάλιο του Ομίλου καθώς επιθυμία μας είναι η συνέχιση της πλεύσης σε γαλήνια νερά. Καλούμε όλα τα ενήμερα μέλη να δώσουν το παρών την Κυριακή 21/06 στις 12.30 στον ιστορικό «Τάφο του ινδού» για να παρουσιάσουμε το μέχρι τώρα έργο μας και το όραμα μας για το μέλλον.

Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας πως θα μπορούν να ανανεώσουν επιτόπου τη συνδρομή τους (60€) αλλά και να αγοράσουν τα διαρκείας για τη σαιζόν 2015-2016. Οι τιμές των διαρκείας θα είναι ίδιες με πέρυσι δηλαδή 30€ για κάθε ένα από τα ομαδικά αθλήματα (βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, πόλο και μπάσκετ γυναικών) και 70€ κοινό για όλα τα ομαδικά. Επίσης ενημερώνουμε πως μέχρι τις 31/8 θα ισχύει και φέτος η περυσινή προσφορά, δηλαδή συνδρομή ενός έτους και κοινό διαρκείας 100€».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εν όψει της Γ.Σ. και των εκλογών της Κυριακής 21/06 και κατόπιν της άκαρπης πρόσκλησης ενδιαφέροντος που δη…

Posted by Panathinaikos on Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.